PVV roept provincie op protestvlaggen te laten hangen!

Vragen van PVV-Statenlid Joeri Pool aan gedeputeerde Boerman over het nieuws dat de provincie Overijssel van plan is alle protestvlaggen langs provinciale wegen te gaan verwijderen.

1. Is de gedeputeerde ervan op de hoogte dat door heel Overijssel de Nederlandse vlag op de kop te zien is, als teken van protest tegen het schandalige afbraakbeleid van deze regering en dit college?

2. Is de gedeputeerde het met de PVV eens dat het voor de inwoners van Overijssel mogelijk moet zijn om op deze wijze te protesteren?

3. Is de gedeputeerde het met de PVV eens dat als hij echt bezorgd zou zijn om de verkeersveiligheid, hij de vlaggen niet allemaal hoeft te verwijderen maar gewoon zou kunnen controleren of ze stevig zijn bevestigd?

4. Is de gedeputeerde het met de PVV eens dat dit daarom gewoon een doorzichtig excuus is om het protest in Overijssel de kop in te drukken?

5. Kan de gedeputeerde vertellen wat de provincie Overijssel van plan is te gaan doen met de honderden vlaggen die zij van plan is te gaan verwijderen?

6. Is de gedeputeerde het met de PVV eens dat als hij deze vlaggen wil zien verdwijnen, hij ook zou kunnen stoppen met dit afbraakbeleid zodat dit protest niet meer nodig is?

 7. Is de gedeputeerde bereid deze vlaggen te laten hangen in Overijssel?