1. ERIK VELTMEIJER

Fractievoorzitter PVV Overijssel

Biografie:

Geboren in 1961 en samen met mijn vriendin woonachtig in Vroomshoop. Vader van 2 kinderen. Na de Hogere Hotelschool Maastricht 16 jaar commerciële functies vervuld in het bedrijfsleven. In die periode ook 2 bedrijven opgericht met derden.

Op mijn 40ste de stap gemaakt naar het onderwijs. Hiervoor in 2003 het benodigde papiertje gehaald. Bewust gekozen voor het speciaal onderwijs. Ik geef les op een cluster 4 school, een school voor leerlingen met een gedragsstoornis en/of psychiatrische problematiek. Naast lesgeven bereid ik als decaan de leerlingen voor op het vervolgtraject, meestal het MBO. Kan genieten wanneer leerlingen met een beperking hun draai vinden in onze maatschappij.

Bourgondiër in hart en nieren. Interesse in alles wat met de gastronomie te maken heeft. Rij 8 maanden per jaar motor, wandel graag met de honden en kijk graag naar nieuws gerelateerde programma’s.

Portefeuille: 

Economie, Milieu en Energie

Motto:

“Succes is één keer vaker opstaan dan het aantal keren dat je valt “ 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2. JEANET NIJHOF

Penningmeester PVV Overijssel

Biografie:

Jeanet is in 1962 geboren in Enschede.
Zij komt van oorsprong uit de gezondheidszorg. 

Sinds 2011 is zij volksvertegenwoordiger in Overijssel.

Haar grootste drijfveer om politiek actief te worden is om ervoor te zorgen dat Nederland een land blijft waar het prettig en veilig wonen is.

Jeanet: “Ik heb 3 dochters en een klein dochter, die net als ik in vrijheid moeten kunnen opgroeien en leven”.

De PVV is de enige partij die durft te zeggen waar het op staat: minder islam, minder Europa en meer Nederland.

Zij zal als trotse PVV' er blijven strijden voor een kleinere overheid, minder regels, minder subsidie, maar bovenal een Overijssel met al onze Overijsselse en Twentse gebruiken die gekoesterd en bewaard moeten blijven.

Net als in de vorige periode zal zij zich blijven inzetten voor de agrarische sector, die zwaar onder druk staat.
Verder zal zij streven naar een natuurbeleid, waarbij natuur in dienst staat van de maatschappij en geen doel op zich is waar alles voor moet wijken.

Zoek een verbinding tussen agrarische ondernemers, recreatie sector en natuur, dan zal Overijssel haar kleinschalige uitstraling behouden en zullen deze sectoren elkaar versterken, wat ook ten goede zal komen voor de werkgelegenheid in Overijssel.

Omdat er veel raakvlakken zijn tussen de portefeuilles Landbouw en Natuur en Ruimte en Water, zal Jeanet zich de komende periode ook daar mee bezig houden.

Portefeuille: -   Landbouw & Natuur; Ruimte & Water

                      

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

3. Joeri Pool

Statenlid PVV Overijssel

Biografie:

Geboren in 1993 te Zwolle en woont nu in Kampen. Is sinds 2012 vrijwilliger voor de PVV omdat hij gelooft in een vrij, soeverein Nederland waar onze eigen normen en waarden leidend zijn. Behaalde in 2014 zijn bachelor geschiedenis aan de Universiteit Utrecht en in 2016 aan diezelfde universiteit zijn master politiek & maatschappij. Studeerde aan de Koninklijke Militaire Academie in Breda, werkte voor Rijkswaterstaat en werkt nu als beleidsmedewerker Infrastructuur & Waterstaat voor de PVV in de Tweede Kamer.

 

Als Statenlid voor de PVV zet Joeri zich in om in Overijssel het onvervalste PVV-geluid te laten horen met als speerpunten veiligheid en bereikbaarheid in het verkeer, het aanpakken van tuig in het openbaar vervoer en het op één zetten van onze eigen cultuur en geschiedenis.

 

Portefeuille:

Verkeer, mobiliteit en cultuur.

 

Motto: 

Mooie woorden zijn zelden waar en ware woorden zijn zelden mooi.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

4. Victor Harmeijer 

Burgerlid PVV Overijssel

Biografie:

Geboren in 1961 en sinds mijn 16e wonend in Vroomshoop en Geerdijk. Trotse vader van een zoon en een dochter. Na een HBO opleiding ICT in Enschede, de eerste 4 jaar werkzaam geweest in de automatisering.

Hierna ruim 30 jaar over de wereld gereisd voor de Autobanden Industrie, dit als service technicus, adviseur en verkoper. Tot mijn werkgebied behoorde Europa, Afrika, Midden Oosten en Noord- en Zuid-Amerika. In 2019 begonnen als bedrijfsleider bij een Automatiseringsbedrijf in Meppel

Politiek geïnteresseerd was ik al op mijn 12e , debatteerde vaak op school, maar daar was het bij gebleven. Sinds de ontwikkelingen van de laatste jaren waar in Nederland, onder toeziend oog van de staat, onze cultuur, normen en waarden over boord gekieperd worden, heb ik mij gerealiseerd dat ik mij actief wil inzetten.

De PVV is voor mij de enigste logische keuze, een partij die durft te zeggen waar het op staat, er geen doekjes om wind. Een solide partij die vasthoud aan principes en niet zwicht omdat anderen dat graag willen. Samen bouwen aan een maatschappij waar de Nederlanders weer trots kunnen zijn op hun geschiedenis en hun cultuur. Een maatschappij met minder Islam en niet gekneveld door wetten en regels uit Brussel, harde aanpak van criminaliteit, zodat Nederland weer een fijn land wordt waar eenieder in vrijheid en vreugde kan leven.

Als hobby hou ik me graag bezig met Auto’s, Motoren en Trikes, eigenlijk alles waar een motor in zit.

Portefeuille: 

 Bestuur en Financiën

 

Mail Victor!

 


Fractie- en beleids medewerker

Jeroen Ahrens

Verkiezingsprogramma

Verkiezingsprogramma

Ons Overijssel voorkant

 

 

Openbaar Subsidieregister

openbaar subsidieregister

PVV Overijssel app

windows-v1
Android-2v1
iphone-v1