Verkiezingsprogramma PVV Overijssel

 

Op 20 maart 2019 vinden de Provinciale Statenverkiezingen plaats. U kiest weer met z'n allen ‘de Tweede Kamer’ van onze provincie. In totaal bestaat deze ‘Tweede Kamer’, de Provinciale Staten van Overijssel, uit 47 Statenleden. Sinds 2011 zit de PVV in de Staten van Overijssel onder de naam PVV Overijssel. We zijn begonnen met 4 zetels van de 47 en sinds 2015, na de laatste provinciale verkiezingen, hebben we er 5.

Naast dat u stemt voor het provinciale bestuur, stemt u indirect ook voor de Eerste Kamer. Want, u kiest ons op 20 maart 2019 en alle provincies kiezen de Eerste Kamer in mei 2019. U heeft dus ook invloed op de samenstelling van de Eerste Kamer! Deze provinciale verkiezingen zijn dus enorm belangrijk voor de toekomst van ons land. Rutte III heeft een meerderheid van één zetel in de Tweede Kamer én in de Eerste Kamer, en u kunt ervoor zorgen dat ze deze meerderheid verliezen. Heeft u het, net als wij, helemaal gehad met het asociale beleid van Rutte III, dan is een stem op de PVV Overijssel op 20 maart 2019 een stem op het Nederland waar we weer trots op mogen en kunnen zijn. Ons Nederland!

Een land waarin geen plek is voor de islam, een land waarin illegalen uitgezet worden, een land waarin migranten mogen wonen wanneer ze een baan hebben en dus voor zichzelf kunnen zorgen, een land waarin onze verzorgingsstaat niet leeggeroofd wordt door niet-westerse allochtonen, een land waarin dieren niet onverdoofd (halal) geslacht worden, een land waarin we goed zorgen voor onze ouderen en zieken, een land waar statushouders geen voorrang hebben op de woning- en arbeidsmarkt, een land waarin we trots zijn op onze boeren en bedrijven, een land waarin we door kunnen rijden in plaats van in de file staan, een land waarin we niet mee doen met de huidige klimaatgekte, maar werken aan echte innovatie op energiegebied, waardoor inwoners niet alleen maar geconfronteerd worden met al maar hogere energiefacturen én een land waar de westerse waarden voorop staan.

Een land met lagere belastingen zodat mensen hun geld weer kunnen uitgeven waaraan zij dat willen, een land met betaalbare zorg en een land met betaalbare huurwoningen.
Wij zijn Nederland en hier gelden dus geen islamitische waarden. Onze maatschappij is gebaseerd op de joods-christelijke en humanistische waarden en dus is bij ons iedereen gelijk. Man en vrouw, gelovig of niet gelovig, hetero of homo. De islam staat hier haaks op en dus moeten we deze totalitaire ideologie, die overal ter wereld zorgt voor dood, verderf en onderdrukking, weren uit onze samenleving. En dit betekent grenzen dicht en weg uit het gedrocht EU. Wij kunnen prima voor ons zelf zorgen. We kunnen de EU missen als kiespijn. We hebben steeds minder te vertellen in ons eigen land, Brussel kost meer geld dan het oplevert en overspoelt ons met profiteurs uit andere landen. Let op, wij hebben niets tegen Europa, maar dus wel tegen het geldverslindende project dat de Europese Unie heet.

Natuurlijk, het zijn provinciale verkiezingen. Maar u kiest, zoals hierboven beschreven, ook de Eerste Kamer. U heeft dus wel degelijk invloed met uw stem op het landelijke beleid. Een stem op de PVV Overijssel is een stem op de landelijke PVV. Hoewel wij provinciaal politiek bedrijven, vertegenwoordigen wij het beleid van de Tweede Kamerfractie in Overijssel. Kortom, u weet waar u bij ons aan toe bent. Wij zijn er voor de Nederlanders én voor de mensen die onze normen, waarden en cultuur omarmen.

De PVV is de enige partij in de Staten van Overijssel die niet met meel in de mond spreekt en nog altijd hebben de andere partijen hier moeite mee. Met of zonder camera, de PVV zegt waar het op staat. We zijn en blijven een echte volkspartij en spreken de taal van het volk. En dit zullen we blijven doen. Wat anderen er ook van vinden. Kortom, alle reden om 20 maart 2019 op de PVV Overijssel te stemmen!

Onze provinciale inzet voor de periode 2019-2023:

  • De-islamiseren van de provincie
  • Lagere belastingen
  • Inzetten op realistisch energiebeleid
  • N35 en N36 worden autosnelwegen
  • Meer steun aan gemeentes op gebied van zorg
  • Meer veiligheid
  • Meer MBO en LBO banen
  • Minder regels voor boeren en bedrijven
  • Ruimte voor nieuwe bedrijven op bedrijventerreinen
  • Referendum

Erik Veltmeijer,
Fractievoorzitter PVV Overijssel.

Klik op de afbeelding voor het verkiezingsprogramma

Ons Overijssel voorkant