De wegkijkers van de Staten van Overijssel in de LHBTI polonaise

Op zaterdag 31 augustus 2019 vindt in Zwolle de Pride Parade plaats. Op initiatief van de VVD Overijssel is 500.000 euro gemeenschapsgeld beschikbaar gesteld voor het beschermen van lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen, transgenders en intersekse personen (LHBTI’s). Volgens de VVD Overijssel worden deze mensen nog onvoldoende geaccepteerd in de Overijsselse samenleving. Met het half miljoen wordt o.a. de Pride Parade financieel ondersteund.

Lees verder

Je krijgt wat je verdient

De informatieronde is voorbij en bekend is geworden dat de partijen CDA, de VVD, Forum voor Democratie, de ChristenUnie en de PvdA gaan proberen om een coalitie te vormen. Verrassend?

Voor de buitenstaander wellicht wel, maar voor de mensen die het proces van dichtbij mee maken niet. Ik zal het proberen uit te leggen.

Lees verder

Een schande!

De PVV Overijssel is halverwege december 2018 begonnen met een inzamelingsactie voor Stichting De Eethoek in Almelo. Deze stichting verzorgt 4 dagen per week warme maaltijden voor mensen die financieel aan de grond zitten en dus geen geld hebben om iedere dag een warme maaltijd voor zichzelf te bereiden. Dinsdag was de dag. Het was zover. Wij boden De Eethoek een cheque aan van 1.250 euro. Op een jaarbegroting van 6.000 euro is dit een mooi bedrag. De Eethoek was er dan ook zeer blij mee.

Lees verder