Column van de fractievoorzitter

Beste PVV Vrienden,

De nieuwe fractie van de PVV Overijssel is al weer een tijdje aan het werk. Na de verkiezingen van maart ( PVV van 4 naar 5 zetels) is er een nieuwe coalitie in Overijssel van: CDA, VVD, D66 en CU.

De reactie van de PVV op de nieuwe plannen ziet u hier (  http://bit.ly/1KKbfph)  De belangrijkste punten waar de PVV zich voor zal inzetten zijn: het verbeteren van de werkgelegenheid door middel van het verlagen van de belastingen en het verbeteren van de infrastructuur.

De fractie is druk bezig om de nieuwe vergaderingen voor te bereiden en wij proberen in de provincie de burgers te helpen in het gevecht tegen de islamisering.

( http://bit.ly/1AISnnm )

De PVV Overijssel zal zich blijven inzetten voor vrijheid en veiligheid en dus tegen links en de islam.

Vorige week was een deel van de fractie in Den Haag bij de presentatie van het nieuwe boek van PVV 2e kamer lid Martin Bosma. Martin maakt duidelijk dat bij ongewijzigd beleid de Nederlander een minderheid zal worden in eigen land.  Het was een fantastische bijeenkomst met een vlammende speech van Geert Wilders.

Dezelfde avond was Martin Bosma te gast bij Pauw over zijn nieuwe boek 'Minderheid in eigen land' ( http://bit.ly/1Jn79kZ )

Martin kwam, sprak (!) en won. Zelfs Jan Pronk moest toegeven dat “Bosma geen woord te veel heeft gezegd en dat hij niets onjuist heeft beweerd”. Martin maakte in 20 minuten haram-gehakt van links Nederland.

Twitter en de gehele politiek correcte media gingen los. Van journalisten ( Niels Postumus)  die boze recensies schreven ZONDER het boek gelezen te hebben via grote linkse denkers als Rachid El Ghazoui, beter bekend als Appa (@thisisAppa ) tot Anneke Beukers(vice voorzitter van de Provinciale Staten van Overijssel)!

Mevrouw Beukers (@annekestaten) vindt het helemaal niets dat er iemand bij een talkshow van de Publieke omroep zit die niet links is. Want diversiteit is natuurlijk heel belangrijk maar niet als het over politieke ideeën en meningen gaat. Anneke wil gewoon iedere avond een discussie tussen linkse mensen over linkse hobby’s.  En dat moet dan de politiek onafhankelijke vice voorzitter van de Staten van Overijssel gaan worden?

Hoe dan ook: Mensen met het linkse goedmensvirus hadden het moeilijk ;-) de laatste dagen. En afgelopen zondag bleek uit de peiling van de Hond waarom de PvdA zo fel reageerde op het plan van de VVD over invoering van een kiesdrempel. Nog een paar maanden en ze halen geen enkele kiesdrempel meer.

Edgar Mulder
PVV Overijssel