Afbeelding1 1

informatie bijeenkomst over gezondheidsrisico's van windturbines

Als je meer wil weten over de nadelen van windturbines kan je je aanmelden bij informatie bijeenkomst Clintel on Tour op 9 april 2024 om 20:00 uur in het Vrijhof UT Amphitheater.

Thema: wat is de impact van deze grootschalige energieopwekking met windturbines op de mens, natuur en samenleving en hoe kun je als inwoner het tij keren?

Link: Clintel on Tour – Tegenwind Noord Oost Twente

Eén van de sprekers op deze avond is te te zien, in de podcast 'De Groene Bank, met Bert Weteringe en zijn visie op windmolens' met Niels van der Hoorn.
Daar legt hij uit waarom de energietransitie en met name de energieopwekking met windturbines, niet zo groen is als men ons wil doen geloven. Daarnaast geeft hij aan welke alternatieven hij ziet.

 

Vacature - gemeenteraad

PVV ENSCHEDE ZOEKT TALENT

Heb je interesse in de politiek en steun je het PVV-gedachtegoed?
Wil je actief worden voor de PVV?
En ben je woonachtig in Enschede?

Meld je dan nu aan via deze link.

Uitnodiging Achterbanavond 27 oktober 2023

Beste PVV-vrienden,

De PVV-fracties Overijssel, Almelo, Enschede, Hengelo en Twenterand nodigen jullie uit voor een achterbanavond op vrijdag 27 oktober 2023.

We gaan er een ouderwets gezellige PVV avond van maken, onder het genot van een hapje en drankje. Wij trakteren!

Waar: In de altijd gezellige Twentse Bierbrouwerij, zaal: Het Lagerhuis

Adres: Haaksbergerstraat 51 in Hengelo

Aanvang: 21.00 uur ( inloop vanaf 20.45 uur)

Wil jij erbij zijn, meld je dan aan via onderstaande link en geef meteen door met hoeveel personen je komt!

We hopen jullie allen te zien op 27 oktober!

Met vriendelijke groet,

Sebastiaan, Hidde, Jeanet en Erik 


Klik hieronder op de rode text om je aan te melden.

Aanmelden achterbanavond op vrijdag 27 oktober 2023

 

 

 

PVV EN D66 SLAAN HANDEN INEEN EN HALEN GELD OP VOOR TWENTSE ZORGCENTRA MET DEELNAME RONKEN & VONKEN RALLY

De Enschedese PVV en D66 fracties doen samen mee aan de Ronken en Vonken Rally op 2 juli a.s. Het doel is om gezamenlijk geld op te halen voor de Twentse Zorgcentra. De Ronken en Vonken Rally staat in het teken van enerzijds het koesteren van het mobiel erfgoed, en anderzijds de transitie naar duurzamer vervoer op elektriciteit en waterstof.

Fractievoorzitter Hidde Heutink (PVV): “De PVV koestert het mobiel erfgoed. De vrijheid van mobiliteit hebben we te danken aan de uitvindingen in het verleden. De oldtimers van nu staan voor de vrijheid die we dankzij deze technologische hoogstandjes tot op de dag van vandaag mogen ervaren.”

Fractievoorzitter Gertjan Tillema (D66): “D66 streeft naar duurzame mobiliteit. De transitie naar duurzaam vervoer is volop gaande en het is belangrijk dat daar continu aandacht voor gevraagd blijft worden.”

Gertjan Tillema heeft zijn Volvo Amazon uit 1960 beschikbaar gesteld voor het evenement. Hij zal daarin fungeren als chauffeur. Heutink zal naast Tillema plaats nemen als Navigator.

De partijen roepen op om te doneren: “De Twentse zorgcentra zijn aangewezen als het goede doel van deze actie. We willen iedereen vragen om, indien mogelijk, een bijdrage te leveren aan het goede doel. Zo kunnen er zoveel mogelijk duo-fietsen worden aangeschaft.”

Doneren kan via: https://www.ronkenenvonkenrally.nl/vrije-gift/