Uitnodiging PVV Borrel 12 juli 2024

Lieve PVV-vrienden,

Na de gigantische overwinning op 22 november staat het eerste PVV Kabinet te popelen om aan de slag te gaan!

Ook gaat de PVV met de grootste winst de EU in!

Dat zijn redenen genoeg om jullie allen uit te nodigen om dit samen te vieren!

Om ervoor te zorgen dat er genoeg bitterballen ingeslagen worden en het bier koud staat willen we je vragen om je via onderstaande link aan te melden voor 12 juli.
Neem je gasten mee? Zij zijn ook van harte welkom, geef ook jouw gasten op bij jouw aanmelding of via een aparte aanmelding.

Waar: In de altijd gezellige Twentse Bierbrouwerij, zaal: Het Lagerhuis
Adres: Haaksbergerstraat 51 in Hengelo
Aanvang: 20.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur)

Tot 12 juli!

Wil jij erbij zijn, meld je dan aan via onderstaande link en geef meteen door met hoeveel personen je komt!

Met vriendelijke groet,

Sebastiaan, Hidde, Christian en Jeroen 


Klik hieronder op de rode text om je aan te melden.

Aanmelden PVV Borrel 12 juli 2024

 

  

 

informatie bijeenkomst over gezondheidsrisico's van windturbines

Als je meer wil weten over de nadelen van windturbines kan je je aanmelden bij informatie bijeenkomst Clintel on Tour op 9 april 2024 om 20:00 uur in het Vrijhof UT Amphitheater.

Thema: wat is de impact van deze grootschalige energieopwekking met windturbines op de mens, natuur en samenleving en hoe kun je als inwoner het tij keren?

Link: Clintel on Tour – Tegenwind Noord Oost Twente

Eén van de sprekers op deze avond is te te zien, in de podcast 'De Groene Bank, met Bert Weteringe en zijn visie op windmolens' met Niels van der Hoorn.
Daar legt hij uit waarom de energietransitie en met name de energieopwekking met windturbines, niet zo groen is als men ons wil doen geloven. Daarnaast geeft hij aan welke alternatieven hij ziet.

 

Bronzen erepenning voor Jeanet Nijhof

Statenlid Jeanet Nijhof ontving de bronzen erepenning van de provincie Overijssel tijdens haar afscheid van Provinciale Staten. 
Nijhof zat namens de PVV in Provinciale Staten en stopt omdat zij nu lid van de Tweede Kamer is voor de PVV. 

Commissaris van de Koning Andries Heidema reikte de bronzen erepenning aan Nijhof uit aan het begin van de vergadering van Provinciale Staten op woensdag 28 februari 2024.
Hierbij memoreerde hij er aan dat Nijhof onderdeel uitmaakte van de eerste fractie van de PVV in de Overijsselse Staten.

“Je rustige, deskundige inbreng viel al direct op. Je was als woordvoerder Verkeer en Vervoer en Landbouw altijd goed voorbereid.
Je speelde nooit op de vrouw/man, sprak respectvol en hield altijd het oog op de inhoud”, aldus Heidema tijdens de vergadering van Provinciale Staten op 28 februari. 

Kundig voorzitter

In haar tweede statenperiode werd Jeanet Nijhof gevraagd als vicevoorzitter van Provinciale Staten. Uiteindelijk bekleedde zij deze functie van 2019 tot 2013.
Heidema kenmerkt haar voorzitterschap als gezaghebbend en onpartijdig. Eerder zat zij de werkgeverscommissie, de agendacommissie en hoorzittingen en inwonersbijeenkomsten voor. 

Erepenning

Om de bronzen erepenning te ontvangen, moet iemand zich aantoonbaar verdienstelijk hebben gemaakt voor de Overijsselse samenleving.
De erepenning is toegekend door de provincie Overijssel. Aan Jeanet Nijhof voor haar langdurige en betekenisvolle inzet als Statenlid in Overijssel.

Bron: www.overijssel.nl/

 

Heb jij ook politieke ambities?

 

 
 
Jeanet Nijhof gisteravond nog bij de gemeenteraad in Hengelo, vandaag hield Jeanet haar Maidenspeech in de Tweede kamer bij het debat over het landbouw- en natuurbeleid.
Heb jij ook politieke ambities? Wil jij deel uitmaken van onze fractie in Hengelo?
Vul het formulier in en hopelijk zien we je snel!

Vacature - gemeenteraad

PVV HENGELO ZOEKT TALENT

Heb je interesse in de politiek en steun je het PVV-gedachtegoed, ben je woonachtig in Hengelo?
Wil je als vrijwilliger PVV Hengelo helpen? 
Wil je actief worden voor de PVV?

Meld je dan nu aan via deze link.