Petra Nijhuis

Fractievertegenwoordiger / Secretariaat

Maak kennis met Petra

Petra is geboren in 1965 in Enschede en naar Hengelo verhuisd in 1976.
Getrouwd, moeder van 2 kinderen.

Petra heeft 6 jaar als afdelingssecretaresse gewerkt bij Hollandse Signaal Apparaten, het huidige Thales en daarna enkele jaren als office manager bij een reclame adviesbureau.

Hengelo is een mooie stad, omgeven door groen, mooie natuur. Hengelo is een stad, waar we trots op zouden moeten zijn. Waar vrouwen en kinderen veilig over straat moeten kunnen.

Ze is al van jongs af aan geïnteresseerd in de politiek en wat is er mooier om je dan in te kunnen zetten voor je eigen stad. Toen bekend werd dat de PVV in Hengelo mee ging doen voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018, heeft ze zich gelijk aangemeld.

Het is heel makkelijk om vanuit de luie stoel kritiek te leveren op alles wat er in jou ogen niet deugd, hoe leuk is het dan, als je zelf mee kan denken, mee kan en mag praten over wat er zou moeten veranderen.

Wat Petra vooral aanspreekt van de PVV is dat ze niet wegkijken voor de problemen en de problemen in Nederland durven te benoemen. Ze zetten zich in voor de burgers, een veilige wereld, goede zorg voor onze ouderen, die ervoor hebben gezorgd dat wij nu in vrijheid kunnen leven.

“goede zorg voor onze ouderen, die ervoor hebben gezorgd dat wij nu in vrijheid kunnen leven.”