PVV EN D66 SLAAN HANDEN INEEN EN HALEN GELD OP VOOR TWENTSE ZORGCENTRA MET DEELNAME RONKEN & VONKEN RALLY

De Enschedese PVV en D66 fracties doen samen mee aan de Ronken en Vonken Rally op 2 juli a.s. Het doel is om gezamenlijk geld op te halen voor de Twentse Zorgcentra. De Ronken en Vonken Rally staat in het teken van enerzijds het koesteren van het mobiel erfgoed, en anderzijds de transitie naar duurzamer vervoer op elektriciteit en waterstof.

Fractievoorzitter Hidde Heutink (PVV): “De PVV koestert het mobiel erfgoed. De vrijheid van mobiliteit hebben we te danken aan de uitvindingen in het verleden. De oldtimers van nu staan voor de vrijheid die we dankzij deze technologische hoogstandjes tot op de dag van vandaag mogen ervaren.”

Fractievoorzitter Gertjan Tillema (D66): “D66 streeft naar duurzame mobiliteit. De transitie naar duurzaam vervoer is volop gaande en het is belangrijk dat daar continu aandacht voor gevraagd blijft worden.”

Gertjan Tillema heeft zijn Volvo Amazon uit 1960 beschikbaar gesteld voor het evenement. Hij zal daarin fungeren als chauffeur. Heutink zal naast Tillema plaats nemen als Navigator.

De partijen roepen op om te doneren: “De Twentse zorgcentra zijn aangewezen als het goede doel van deze actie. We willen iedereen vragen om, indien mogelijk, een bijdrage te leveren aan het goede doel. Zo kunnen er zoveel mogelijk duo-fietsen worden aangeschaft.”

Doneren kan via: https://www.ronkenenvonkenrally.nl/vrije-gift/