Hanny Verbeek

FRACTIEVERTEGENWOORDIGER

Maak kennis met Hanny

Ik ben Hanny Verbeek, geboren en getogen Enschedese,

Waarom mijn inzet bij de PVV- Enschede, ik wil onze tradities, normen en waarden blijven behouden voor alle  Nederlanders maar in de eerste plaats natuurlijk voor alle inwoners van onze mooie gemeente, telkens weer nieuwe berichten in de Media over onze feestdagen, artikelen in de winkels die een andere naam moeten krijgen omdat het discriminerend/racistisch bedoeld zou zijn, dit wordt niet ingegeven door de Nederlanders maar door de zogenaamde “medelanders”, walgelijk om te zien hoe ons land en onze stad wordt overgenomen!!

Ik kan slecht tegen onrecht en trek dan ook regelmatig de wijken in om met instanties en bewoners in gesprek te gaan en dit te bespreken binnen de PVV-fractie om dit aan te kaarten bij het College, in de Raad, Stedelijke Commissie of de betreffende Stadsdeelcommissies.

Het Sociaal Domein is mijn “hobby”, aangezien het Domein zeer uitgebreid is en alle vormen van zorg omvat kan ik hierin nog veel leren, maar dat gaat goed komen.

Ook een punt voor mij is de Participatie met onze inwoners, vooral de communicatie naar onze inwoners trekt mijn aandacht, hier kan met name vanuit de gemeente Enschede nog veel verbeterd worden.

Verder zit ik in de Stadsdeelcommissies Zuid en Oost, ook hier breng ik regelmatig bezoeken bij instanties, bewoners om me te laten informeren, kijken of ik iets kan betekenen voor de inwoners, mocht er iets spelen of heeft u vragen mail me gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.