Monique Moulard

Raadslid

Maak kennis met Monique

Biografie:

Monique Moulard, 57 jaar. Geborgen en getogen Almelose. Moeder van 2 dochters, oma van 2 kleinzoons en een derde kleinkind onderweg. En sinds afgelopen september gemeenteraadslid in de gemeente Almelo, in de rechttoe rechtaan partij de PVV.

Ik ben de jongste van 5 kinderen. Mijn ouders waren kleine ondernemers; een hobbyzaak, een winkel voor verkoop en reparatie van zonwering, een inbrenghal. Maar ook werd er vaak handel gedreven vanuit huis.

Na de LEAO in Almelo rolde ik via mijn ouders de detailhandel in. Daarna in de zorg. Na mijn scheiding in 2009 heb ik veel vrijwilligerswerk gedaan. Als laatste met veel plezier in de kaarsenmakerij bij een WLC van Dimence.

Mijn grootouders van vader's kant waren erg actief in de gemeenteraad in de '50-er jaren. Ook bij ons thuis werd er veel gepraat en gediscussieerd over politiek. Dus de interesse was er al. In de PVV vind ik wat ik denk. Ik was dan ook blij verrast toen Sebastiaan Stöteler mij vroeg om me aan te sluiten.

Ik hoop via mijn plekje in de gemeenteraad een verschil te kunnen maken voor de Almeloërs. Betere zorg, meer kans op een woning, de kans op werk te vergroten en armoede te verkleinen.

In mijn vrije tijd ben ik nogal eens crearief bezig. Ik brei en haak vaak en momenteel wil ik mij richten op het maken van stoffen tassen. Kortom, vervelen doe ik me eigenlijk nooit.

“Betere zorg, meer kans op een woning, de kans op werk te vergroten en armoede te verkleinen”