Oproep aan de Commissaris van de Koning mevrouw Bijleveld

 

 

 

Steun de Armeniërs! Dit is niet het moment  om de andere kant op te kijken.

 

De PVV Overijssel spreekt zijn afschuw uit over de bijeenkomst van extremistische Turken in Almelo.

Het protest tegen een monument van de Armeense Kerk, waarmee de Armeense genocide van 1915 herdacht word, is schandalig!

De bloedige jihad van islamitische Turken kostte ruim 1 miljoen Christelijke Armeniërs het leven. Het regime van Gül en Erdogan ontkent deze massamoord.

Twente heeft geen behoefte aan geïmporteerde haat. Waarom is iedereen dan zo stil over deze ongewenste inmenging van de Turkse politiek in Nederland.

Of zijn er partijen met dubbele belangen?

Van D66 is  al langer bekend dat ze de genocide op de christelijke Armeniërs ontkennen om Turkse kiezers te paaien.

Maar wie kent de waarheid over de invloed van Ayhan Tonca binnen het CDA?  Ayhan Tonca ontkent de Armeense genocide en werkt nauw samen met Diyanet (het Turkse ministerie voor Godsdienstzaken).

Diyanet kennen we weer van de plannen voor de nieuwe mega-moskee  in Enschede.  Ayhan Tonca is een CDA prominent met veel invloed in Overijssel.

Ook binnen de PvdA zijn er mensen die moeite hebben met het benoemen van de geschiedenis….als het om de Islam gaat. De affaire Nebahat Albayrak uit 2006, omdat zij weigerde van genocide te spreken is natuurlijk bekend. Het is met terugwerkende kracht wel opvallend wie destijds deze Turkse mevrouw steunde. 

Jawel, de huidige “Minister van Stickerzaken” Frans Timmermans.

Het kan verkeren!

De PVV roept de Commissaris van de Koning mevrouw Ank Bijleveld-Schouten op de oproep van de Armeense kerk te steunen die vraagt om de rol van Diyanet, die gratis vervoer door heel Nederland aanbiedt naar de demonstratie,te onderzoeken.